Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 83 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  NastÄ™pna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wasz ranking ras
PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 5:05 pm 
Chłop
Powiedz mi Panie gdzie do cholery w regulaminie pisze że nie mogę używać koloru zielonego i czerwonego?
No proszę jednak na tym forum także urządzacie zabawę w "publicznego moda".

W regulaminie nigdzie o tym mowy nie ma jednakże te kolory należą wyłącznie do moderatorów i administratorów! Pisaliśmy o tym nie raz, nie dwa. Tylko w tym temacie jest to mówione już chyba 3 lub 4 raz. - Dop. Vojto

A więc wg. ciebie mam przeszukać całe forum , tylko dlatego że się wam nie chce wpisać tego w regulamin?

Gdybyś czytał to byś wiedział. Dwa razy pisaliśmy o tym na tej stronie na której ty dałeś swój post.(Chodzi o ten: Mordor) Poza tym wykazałbyś się większą kreatywnością a nie tylko napiszesz jeden wyraz. - Dop. Vojto

Wyobraź sobie że nie czytam tych "waszych" marnych wypocin.

Wyobraź sobie, że nagradzam Cię warnem. Mimo iż Cię upominałem ty nadal piszesz kolorem zielonym oraz czerwonym. Do tego dochodzi zniewaga. - dop. Vojto

Cytuj:
Mimo iż Cię upominałem ty nadal piszesz kolorem zielonym oraz czerwonym

Kiedy? 0.0

Już nie udawaj głupiego... Poprawiłem twoje 2 lub też 3 posty które były napisane czerwonym i zielonym. - Dop. Vojto

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 6:14 pm 
Królewski strażnik
Miejscowość: Szamotuły
Marnych wypocin tak? No widać, ty jesteś naprawdę kreatywny pisząc tylko jeden wyraz w fajnym temacie, w którym niegdyś rozwijały się fajne dyskusje na temat. Takim postem tylko uniemożliwiasz rozmowę między użytkownikami. 2 posty wyżej miał napisane... i nie widzi... sorry, ale dość dziwne.

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 7:12 pm 
Chłop
Permamently Banned napisał(a):
Powiedz mi Panie gdzie do cholery w regulaminie pisze że nie mogę używać koloru zielonego i czerwonego?
No proszę jednak na tym forum także urządzacie zabawę w "publicznego moda".

W regulaminie nigdzie o tym mowy nie ma jednakże te kolory należą wyłącznie do moderatorów i administratorów! Pisaliśmy o tym nie raz, nie dwa. Tylko w tym temacie jest to mówione już chyba 3 lub 4 raz. - Dop. Vojto

A więc wg. ciebie mam przeszukać całe forum , tylko dlatego że się wam nie chce wpisać tego w regulamin?

Gdybyś czytał to byś wiedział. Dwa razy pisaliśmy o tym na tej stronie na której ty dałeś swój post.(Chodzi o ten: Mordor) Poza tym wykazałbyś się większą kreatywnością a nie tylko napiszesz jeden wyraz. - Dop. Vojto

Wyobraź sobie że nie czytam tych "waszych" marnych wypocin.

Wyobraź sobie, że nagradzam Cię warnem. Mimo iż Cię upominałem ty nadal piszesz kolorem zielonym oraz czerwonym. Do tego dochodzi zniewaga. - dop. Vojto

Cytuj:
Mimo iż Cię upominałem ty nadal piszesz kolorem zielonym oraz czerwonym

Kiedy? 0.0

Już nie udawaj głupiego... Poprawiłem twoje 2 lub też 3 posty które były napisane czerwonym i zielonym. - Dop. Vojto

Napisałem to do Manwe inteligencie.

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 7:15 pm 
Lord
Awatar użytkownika
Po częsci Permament ma racje, nie ma tego w regulaminie więc teoretycznie to nie obowiązuje, a to że sobie gdzieś tak napiszecie to nic nie zmienia. Proponuje dodac to do regulaminu i koniec kropka...

Regulamin uaktualniony. I nie Permanent, tylko pan Turin... Już raz go zbanowałem za trollowanie i chyba czeka na drugi. - Skeeze

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: Sob Mar 13, 2010 12:17 pm 
Chłop
Ouch nawet tu nie można być anonimowym ;3

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: Sob Mar 13, 2010 2:08 pm 
Wojownik
Awatar użytkownika
Miejscowość: Gdzieś w Eriadorze
1.Elfy-Kocham Elronda, Orzeł idę na łatwiznę, szybcy są.
2.Krasie-Gimli Sprzęt oblężniczy wozy bojowe itp. itd.
3.Ludzie-Gandalf, Rohirrimowie.
4.Ogólnie zło bo złem nie gram ;)
Mógłbyś pisać na temat a nie off-toppować !!!
@up: nie chcesz skończyć tak jak ja mam 2 warny i 1 mnie zablokowali więc taka rada na przyszłość nie off-topuj nie spamuj !!!

Profil  Offline

PostWysÅ‚any: Åšro Mar 17, 2010 12:00 pm 
Rycerz
Awatar użytkownika
Robię właśnie recenzję nacji i jednostek o elfach... Elrond nie jest wart zakupu - za drogi i bez rewelacji... poza tym orzeł... typowy lamer... Ehhh

The best deffense is attack!

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: Czw Maj 27, 2010 7:25 pm 
Chłop
Awatar użytkownika
    1. Isengard. - Lurtz + piki + uruki. Wszystko zwięźle i prosto -wg. mnie brak niepotrzebnych budynków. Jak dla mnie prawie ideał ,poza produkcją jednostek wolniejszą od normy. Moce miodzio. Jakoś sentyment do Isengardu przyznałem oglądając film - może stąd ?

2. Ludzie. - Podobnie odziedziczony sentyment - z filmu ;) . Podobają mi się trebusze, Rohirrimowie rządza, opcja przełączenia na łuki również przydatna, Strażnicy Ithilien świetna jednostka strzelająca. Wg. mnie niepotrzebne budynki takie jak posąg, targowisko. Szeroki wachlarz bohaterów,

3. Krasnoludy. - Dawniej najbardziej jak dla mnie ceniona rasa. Niezłe piki ,ciekawi zbrojni, silni przeciwko budynkom, potężna wytrzymałość. Dwie wady dla mnie dość ważne spychają ich na 3 miejsce. - Szybkość, brak kawalerii. Tyle.

4. Elfy. - Ulepszeni łucznicy w srebrnokolce strzały to nic innego jak boskość :) . Podobnie jak u ludzi szeroki wachlarz bohaterów. Wg. mnie słaba konnica, słabi zbrojni.

5. Gobliny. - Podobnie do krasnoludów dawniej ceniona mi rasa. Mimo potęgi pól-trolle jakoś odpychają mnie od tej rasy. Słabi łucznicy ,słabi zbrojni. Jedyni pajęczy jeźdźcy cieszą się u mnie uznaniem :D .

6. Mordor. - Czemu ostatnie miejsce? Nie umiem nimi kompletnie grać. Easterlingowie wydają sie być spoko ,ale jakoś nie trawię gry mordorem. Słabiutkie orki ( łucznicy i zbrojni ), w dodatku tych drugich nie da się w nic ulepszyć - oprócz chorążych, brak kawalerii ? Jedynie bohaterowie mi się podobają - rzecznik ,nazgule ,król.

Edytowałem. Te kolory zbytnio raziły mnie w oczy. - Skeeze

" Przez trudy do gwiazd... "

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Maj 28, 2010 3:37 pm 
Wojownik
Awatar użytkownika
Miejscowość: Poznań ^^
Eee troche mnie zdziwilo ze nikt nie rzucil sie na niego za refresh, ostatni post tu byl 3 miechy temu.
Zeby nie bylo offtopu:
1.Krasnoludy-mloty obleznicze, woz boj.,piechota,lucznicy burzyciel katapulty-oglonie wszystko pro
2.Isengard-Urukowie wszyscy sa pro, zaczepisci berserkerzy,tanie balisty
3.Elfy-potezni lucznicy, dobra piechota, ok kawaleria, byloby wyzej gdyby nie drogie enty
4.Ludzie- nic mnie tu nie zachwyca ale nic tez mnie nie odpycha, moze oprocz drogich i wolnych trebuszy
5.Mordor i gobliny - wogole nie umiem nimi grac w BFME 2, co innego w ROTWK gdzie obie frakcje poprawiono

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Maj 28, 2010 5:00 pm 
Lord
Awatar użytkownika
Miejscowość: Toruń

Edytowałem. Te kolory zbytnio raziły mnie w oczy. - Skeeze
[/quote]
LOL! i co z tego że cię raziły w oczy ?! -.-
a mnie razi szary i co teraz ?

Ostatnio prawie nic nie gram w bitwe chyba że ktoś do mnie napisze.
Ludzie Goby Isen Mordor Krasie Elfy

EDIT
Chodziło mi o to, że mógł napisać
Te kolory zbytnio rażą w oczy w sensie, że tyczy się wszystkich, a nie tak jakby jednej osoby.

Ostatnio edytowany przez PLgrand, PiÄ… Maj 28, 2010 5:18 pm, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Maj 28, 2010 5:04 pm 
Czarodziej
Awatar użytkownika
Miejscowość: Niestety, nie wiem - zgubiłem się.
Cytuj:
10. Kolory zielony i czerwony mogą być wykorzystywane tylko i wyłącznie przez administratorów, oraz moderatorów. [...] Wykorzystanie tych kolorów przy pojedynczych słowach (o ile są ważne) nie jest karalne.

Nie sądzę by te słowa były tak ważne by je podkreślać, dlatego też Skeeze ma rację, że je poprawił...
Co do tematu to ostatnio, najlepiej mi się gra chyba Krasnoludami, a po nich zapewne będą Ludzie...

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 83 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  NastÄ™pna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Panel

Góra Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum