Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  NastÄ™pna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Gry przeglÄ…darkowe.
PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 2:51 pm 
Czarodziej
Awatar użytkownika
Miejscowość: Niestety, nie wiem - zgubiłem się.
Gracie może w jakieś gry przeglądarkowe? Jeżeli tak może chcielibyście podzielić się swoimi osiągnięciami?

Przygodę z owymi grami zacząłem od Ogame. Grałem w to w sumie dość długo jednakże z czasem gra zaczęła mi się nudzić. Wtedy to pojawił się on... Ikariam. Grałem w to ogólnie prawie rok jednakże gdy kiedyś próbowałem wejść na swoje konto pisało mi, że podaję złe hasło. Oczywiście kliknąłem w zmianę hasła i co widzę? "Nie istnieje takie konto"! W między czasie zacząłem też grać w ManagerZone w którego gram do teraz. W sumie idzie mi nawet nieźle. W Grudniu zacząłem też ponownie grać w BattleKnight'a. Dlaczego ponownie? Bo jakieś dwa lata temu też w niego grałem. Gdybym cały czas grał na tamtym koncie teraz byłbym już niezłym pro. :mrgreen:
Dzisiaj zarejestrowałem się też na Managerze Żużlowym jakim jest Speedway Manager. Na razie oczekuję na potwierdzenie. Mam nadzieję, że gra spełni moje wymagania. ;)

Profil E-mail Offline

Temat postu: Re: Gry przeglÄ…darkowe.
PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 2:59 pm 
Królewski strażnik
Miejscowość: Szamotuły
Grałem kiedyś w Gladiatusa, wbiłem chyba z 52 poziom, po czym otrzymałem wiadomość o błędnym haśle... później były plemiona, w to również całkiem nieźle mi szło i jakoś 100k punktów uzbierałem. Jeśli chodzi o gry przeglądarkowe, mam nadzieję, że nie miałeś na myśli tylko i wyłącznie takich gier, w których prowadzisz rozgrywkę z innymi. Jestem wielkim fanem gry Swords and Sandals 2. Serdecznie zapraszam http://www.giercownia.pl/gra/1461/sword ... 2_full_v_/

Jest to demo niestety bez możliwości zapisania, czyli polegniesz w turnieju - kończysz grę
Dla chętnych mogę podać link do downloadu (chociaż nie wiem, czy mogę). ;)

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 3:07 pm 
Czarodziej
Awatar użytkownika
Miejscowość: Niestety, nie wiem - zgubiłem się.
PepsI PlungE napisał(a):
Jeśli chodzi o gry przeglądarkowe, mam nadzieję, że nie miałeś na myśli tylko i wyłącznie takich gier, w których prowadzisz rozgrywkę z innymi.

Ojć umknęło mi... Dokładnie o takie gry chodzi. Nazywają się one inaczej bodajże MMOSG.

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 3:14 pm 
Królewski strażnik
To moje Swords and Sandals odpada, bo to przyjemność tylko dla jeden osoby ;)

A tak zapomniałbym My Fantasy Online to też całkiem fajna gra. Przeglądarkowe MMORPG z lepszą grafiką niż to Tibia (Tajbia)... http://www.my-fantasy.net/start2/

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 5:52 pm 
Wojownik
Awatar użytkownika
Miejscowość: bydgoszcz
Kiedyś bawiłem się w Bloodwars i szczerze mówiąc polecam tę grę - przyjemny klimat, ciekawe opcje, niezłe możliwości rozbudowy postaci - nic tylko grać :P Osiągnięć w tejże grze dokładnie nie pamiętam, jednak szło mi na prawdę nieźle, coś koło 60 poziomu.

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: PiÄ… Mar 12, 2010 9:07 pm 
Rycerz
Awatar użytkownika
Plemiona - gram już od od powstania 3 świata... jest obecnie 43... Czyli gram prawie od początku Polskich plemion... Jest to gra, która najbardziej ze wszystkich mi się podoba (przeglądarkowych ofc) http://www.plemiona.pl

Najlepsze osiągnięcia
600k pkt
380k pkt
Stworzyłem drugie plemię na kontynencie (niestety to pierwsze plemię było drugie na świecie i mieściło się tylko dookoła nas)
Stworzyłem z kumplami plemię, które było trzecie na kontynencie (niestety przez zdradę upadliśmy...)

Teraz zastanawiam się nad kolejnymi podbojami (mam na s34 tylko 80k i bronię się już prawie miesiąc przed 4-5 graczami po 800k-1.3mln), więc jeśli ktoś chce ze mną pograć - pisać! Zbiorę ekipę i w kilku wejdziemy na jakiś świat, stworzymy plemię i zownimy all n_n

http://knights.pl/ - tu też troszkę grałem... nawet fajne, ale do pięt plemionom nie dorasta ;]

The best deffense is attack!

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: Sob Mar 13, 2010 1:31 am 
Lord
Awatar użytkownika
Grałem w The West... Miałem własne miasto, klase - Zawadiaka, lvl chyba cos koło 50. Reszty nie pamiętam bo strasznie nudne to było ;d juz nie gram od bardzo dawna

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: Sob Mar 13, 2010 7:08 am 
Królewski strażnik
Ja w plemiona pograc moge. Jednak upredzam, ze gralem dawno temu.

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: Sob Mar 13, 2010 9:38 pm 
Chłop
Awatar użytkownika
Hmm, może Margonem?
Jest to MMORPG i to w dodatku po polsku, w przeglÄ…darce.
http://www.margonem.pl/?r=1162990

Profil E-mail Offline

PostWysÅ‚any: Sob Mar 13, 2010 10:49 pm 
Lord
Ja grałem (nadal mogę) w plemiona... 20 świat 1kk punktów, później mi się już znudziło.

Image

Profil  Offline

PostWysÅ‚any: Pon Mar 15, 2010 5:57 am 
Rycerz
Awatar użytkownika
Margonem!!! Zapomniałem o niej! Dooobra gierka przeglądarkowa...

Taa jak już ma się sporo pkt to się nie chce grać ^.^

The best deffense is attack!

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  NastÄ™pna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Panel

Góra Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum